top of page

wo 21 apr

|

De Federatie

8-weekse ACT-training

Op een prachtige locatie in Amsterdam aan het IJ start in maart de 8-weekse ACT-training. Je kunt je nu alvast inschrijven voor deze training, die de kwaliteit van je leven definitief zal beïnvloeden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
8-weekse ACT-training
8-weekse ACT-training

Tijd en locatie

21 apr 2021, 19:00 – 16 jun 2021, 21:20

De Federatie, Werfkade 8, 1033 RA Amsterdam, Nederland

Over de training

Wat is Acceptance & Commitment Training?

In de ACT-training (ACT spreek je uit als één woord) leer je in de eerste plaats dat stress, pijn, angst, verdriet en onzekerheid in het basispakket van het leven zitten. Daarnaast leer je dat je geen invloed hebt op je gedachten, emoties en omstandigheden. Dat is best even slikken in het begin.

Tijdens de ACT-training leer je inzien wat jouw manieren zijn om met je pijn, je onzekerheid en je angst te dealen. Je komt er al vrij snel achter, dat al deze manieren (copingstrategieën) vaak juist de oorzaak zijn van nog veel meer pijn, stress en gepieker, kortom: die manieren vormen de oorzaak zijn van je eigen lijden.

​​

Je leert inzien dat je door zo hard bezig zijn om je gedachten, gevoelens en situaties te controleren, je bijna zou vergeten om echt te leven.

Je krijgt handvatten om los te komen van vervelende gedachten en je negatieve zelfbeeld, waardoor je iets lichter door het leven kunt stappen en vriendschap kunt sluiten met jezelf. Uiteindelijk ga je ontdekken wat wezenlijk belangrijk is in jouw leven en leer je hoe je keuzes kunt maken op basis van je waarden, in plaats van kiezen vanuit angst, schuldgevoel of plichtsbesef. De ACT-training is liefdevol, confronterend en bevat een heleboel humor!

Deze training van acht sessies van twee-en-een half uur, volg je samen met zes tot tien andere deelnemers. Het is geen praatgroep. Je oefent samen en je kunt uitwisselen over je ervaringen met andere deelnemers. ACT-training in de groep kan een krachtige werking hebben, omdat je ziet dat jij niet de enige bent die te dealen heeft met gekke gedachten en lastige emoties. In de ACT-groepen hebben we vaak veel lol!

Data: 31 maart, 21,28 april, 12,19, 26 mei, 2, 9 juni 2021

Kosten als je zelf betaalt: € 350,-

Kosten als je werkgever betaalt: 425,-

Deel dit evenement

bottom of page